Página inicialGruposDiscussãoMaisZeitgeist
Pesquise No Site
Este site usa cookies para fornecer nossos serviços, melhorar o desempenho, para análises e (se não estiver conectado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing, você reconhece que leu e entendeu nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade . Seu uso do site e dos serviços está sujeito a essas políticas e termos.

Resultados do Google Livros

Clique em uma foto para ir ao Google Livros

Carregando...

Yoko Tsuno, tome 21 : La Porte des âmes (1996)

de Roger Leloup

Séries: Yoko Tsuno (21)

MembrosResenhasPopularidadeAvaliação médiaConversas
1141239,421 (3.8)Nenhum(a)
Tegneserie. Yoko Tsuno opdager på et togt med sine venner et havareret rumskib. Her viser det sig at der foregår uhyggelige eksperimenter med at overføre sjæle til nye kroppe.
Nenhum(a)
Carregando...

Registre-se no LibraryThing tpara descobrir se gostará deste livro.

Ainda não há conversas na Discussão sobre este livro.

Vinea, ca 1980
Den unge japanske elektroingeniør Yoko Tsuno er på besøg på planeten Vinea sammen med vennerne Vic Video og Pol Pitron. Pol har sin kæreste Mielke med, som er hentet fra fortiden vha en tidsmaskine. Vineaneren Khany og hendes tvillingsøster, samt Yokos adoptivdatter Lotus, samt den lille intelligente robot Myna er også med og de flyver i Yokos rumskib Ryo, som hun fik efter et eventyr på en nedlagt rumby Kifa. Ryo styres af en kunstig intelligens, som Yoko har døbt Akina. På en tur i rummet støder de på en rumsonde og da de følger dens spor kommer de til Ultimauniversets tåger. Yoko og Myna tager ind i tågen og bliver opsnappet af et stort rumskib, der er på vej til Sjælenes Port.
Rumskibet styres af Litsy, som er en robot, men med Etheras sjæl. Sjælene vogtes af en mand ved navn Gulta. Gulta har en assistent Wodek. men da kommer til basen, er Wodek i restruktureringsrummet og de tre robotter, der møder dem, er fjendtlige og forsøger at dræbe Gulta. Yoko og Myna skyder robotterne.
Gulta, Litsy, Yoko og Myna begiver sig ind i basen, hvor de finder Wodek. Han har netop fuldendt en ny robot, Ethera, der har fået Litsys sjæl. Det er Litsy ikke begejstret for, så hun kræver en tilbagebytning af sjæle.
Her snyder Ethera, for hun opfatter Litsy som en forbryder. Yoko vækker Litsy og hun forsøger at holde Ethera tilbage, men bliver skubbet ned fra Etheras luftslæde og havner på en lille spids tinde, hvor Yoko og Vic redder hende. Khany checker Litsy og kan se at hendes krop er fyldt med implantater. Men hvorfor? Det ved kun Ethera og hun er på vej hen til et sted, hvor en gammel videnskabskvinde Isora ligger. Undervejs er Ethera blevet fanget i et net, så hun tager mod Yokos hjælp til at komme gennem et pas, der vogtes af De Røde Lyn. Der er også nogle flyvende vagtrobotter, Djinger, der findes både i små og store størrelser. Yoko og Ethera fortsætter til fods og kommer ind til Isora. Ethera havde egentlig planer om at Yoko's krop kunne bruges af Isora til at tage kødelig form, men de er ikke biokompatible. Litsy kan måske bruges, men det er noget skummelt, for hun er Isoras datter. Yoko blander sig og skubber til Litsy. Isora hopper over i en djing. Den forsøger at undslippe, men Ethera og Yoko fanger den og Ethera får Isora til at overføre sin sjæl til hende.
De tager tilbage, hvor de møder Litsy, der har fået sin sjæl tilbage af Wodek, som havde taget en kopi!
Wodek forsøger at bestemme over Ethera og Isora, men Isora dræber ham. Gulta forsøger også at bestemme, men bliver afvist. Den næste røde formørkelse vil ødelægge strukturen og de må derfor evakuere alt liv.
Yoko forsøger at få lidt liv i den djing, som Isora hoppede over i, men der kommer kun en kort glimt af hende.

Vic træder for en gangs skyld i karakter og forsøger at få Yoko til at lade være med at blande sig, men det gør hun nu alligevel.

Leloup har sluppet kravene om at teknikken skal være realistisk og tegner og fortæller nu af karsken bælg. Det er ok, men jo mere fantasy end science fiction. Jeg kan godt lide den måde, robotterne kan skifte sjæl på og kan opbevare kopier af andre sjæle. Det er bare software, så det kan kopieres, restores, osv. Og den enkelte robot kan godt have een personlighed og desuden rumme en anden sjæl. Men det stiller høje krav til at fortælle historien, så læseren kan følge med. ( )
  bnielsen | Jun 1, 2016 |
sem resenhas | adicionar uma resenha
Você deve entrar para editar os dados de Conhecimento Comum.
Para mais ajuda veja a página de ajuda do Conhecimento Compartilhado.
Título canônico
Informação do Conhecimento Comum em Francês. Edite para a localizar na sua língua.
Título original
Títulos alternativos
Informação do Conhecimento Comum em Francês. Edite para a localizar na sua língua.
Data da publicação original
Pessoas/Personagens
Informação do Conhecimento Comum em Francês. Edite para a localizar na sua língua.
Lugares importantes
Informação do Conhecimento Comum em Francês. Edite para a localizar na sua língua.
Eventos importantes
Filmes relacionados
Epígrafe
Dedicatória
Primeiras palavras
Citações
Últimas palavras
Aviso de desambiguação
Editores da Publicação
Autores Resenhistas (normalmente na contracapa do livro)
Idioma original
Informação do Conhecimento Comum em Francês. Edite para a localizar na sua língua.
CDD/MDS canônico
LCC Canônico

Referências a esta obra em recursos externos.

Wikipédia em inglês

Nenhum(a)

Tegneserie. Yoko Tsuno opdager på et togt med sine venner et havareret rumskib. Her viser det sig at der foregår uhyggelige eksperimenter med at overføre sjæle til nye kroppe.

Não foram encontradas descrições de bibliotecas.

Descrição do livro
Resumo em haiku

Current Discussions

Nenhum(a)

Capas populares

Links rápidos

Avaliação

Média: (3.8)
0.5
1
1.5
2 1
2.5
3 5
3.5 2
4 8
4.5
5 4

É você?

Torne-se um autor do LibraryThing.

 

Sobre | Contato | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blog | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Históricas | Os primeiros revisores | Conhecimento Comum | 205,080,215 livros! | Barra superior: Sempre visível