Página inicialGruposDiscussãoMaisZeitgeist
Pesquise No Site
Este site usa cookies para fornecer nossos serviços, melhorar o desempenho, para análises e (se não estiver conectado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing, você reconhece que leu e entendeu nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade . Seu uso do site e dos serviços está sujeito a essas políticas e termos.

Resultados do Google Livros

Clique em uma foto para ir ao Google Livros

Carregando...

Toxicologie van huis, tuin en keuken: kennismaking met de schadelijke & nuttige stoffen in ons leven

de Koen Van Deun

MembrosResenhasPopularidadeAvaliação médiaConversas
215,258,090Nenhum(a)Nenhum(a)
In dit boek maakt u kennis met de soms schadelijke stoffen in onze directie omgeving en hun mogelijke effecten op het lichaam. Categorieën die aan bod komen, zijn : natuurlijke toxines in planten en dieren, contaminanten in de voeding, natuurlijke of kunstmatige ingrediënten van genotsmiddelen, bestanddelen van verzorgings- en huishuidproducten, en ten slotte componenten aanwezig in de omgeving en het milieu. Per categorie worden telkens een 10-tal voorbeelden besproken. De voorbeelden geven een eenvoudige beschrijving van de samenstelling, de mogelijke schadelijke maar soms ook nuttige effecten op het lichaam, en af en toe ook een vleugje historiek of mogelijke preventiemaatregelen. Tot slot wordt telkens een lijst van literatuur of nuttige websites gegeven voor het opzoeken van meer gedetailleerde informatie. (Bron : covertekst)… (mais)
Adicionado recentemente portihf, DLFD
Nenhum(a)
Carregando...

Registre-se no LibraryThing tpara descobrir se gostará deste livro.

Ainda não há conversas na Discussão sobre este livro.

Niet alleen geneesmiddelen, maar ook sommige producten in onze dagelijkse omgeving kunnen schadelijk zijn bij een te hoge inname. Zo vinden we bijvoorbeeld natuurlijke toxines in planten en dieren, contaminanten in de voeding, natuurlijke of kunstmatige actieve ingrediënten in genotsmiddelen, bepaalde bestanddelen van verzorgings- en huishoudproducten, en ten slotte componenten aanwezig in de omgeving en het milieu. In totaal komen zo’sn 52 producten uit onze directe omgeving aan bod.

Het boek is in eerste instantie een gegevensbank met een tiental voorbeelden per categorie. Die geven een eenvoudige beschrijving van de samenstelling, de mogelijke schadelijke maar soms ook nuttige effecten op het lichaam, af en toe ook een stukje geschiedenis en tenslotte mogelijke preventiemaatregelen. Wie verder wil zoeken vindt de nodige literatuurverwijzingen of nuttige websites.
  DLFD | Aug 24, 2011 |
sem resenhas | adicionar uma resenha
Você deve entrar para editar os dados de Conhecimento Comum.
Para mais ajuda veja a página de ajuda do Conhecimento Compartilhado.
Título canônico
Título original
Títulos alternativos
Data da publicação original
Pessoas/Personagens
Lugares importantes
Eventos importantes
Filmes relacionados
Epígrafe
Dedicatória
Primeiras palavras
Citações
Últimas palavras
Aviso de desambiguação
Editores da Publicação
Autores Resenhistas (normalmente na contracapa do livro)
Idioma original
CDD/MDS canônico
LCC Canônico

Referências a esta obra em recursos externos.

Wikipédia em inglês

Nenhum(a)

In dit boek maakt u kennis met de soms schadelijke stoffen in onze directie omgeving en hun mogelijke effecten op het lichaam. Categorieën die aan bod komen, zijn : natuurlijke toxines in planten en dieren, contaminanten in de voeding, natuurlijke of kunstmatige ingrediënten van genotsmiddelen, bestanddelen van verzorgings- en huishuidproducten, en ten slotte componenten aanwezig in de omgeving en het milieu. Per categorie worden telkens een 10-tal voorbeelden besproken. De voorbeelden geven een eenvoudige beschrijving van de samenstelling, de mogelijke schadelijke maar soms ook nuttige effecten op het lichaam, en af en toe ook een vleugje historiek of mogelijke preventiemaatregelen. Tot slot wordt telkens een lijst van literatuur of nuttige websites gegeven voor het opzoeken van meer gedetailleerde informatie. (Bron : covertekst)

Não foram encontradas descrições de bibliotecas.

Descrição do livro
Resumo em haiku

Current Discussions

Nenhum(a)

Capas populares

Links rápidos

Avaliação

Média: Sem avaliação.

É você?

Torne-se um autor do LibraryThing.

 

Sobre | Contato | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blog | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Históricas | Os primeiros revisores | Conhecimento Comum | 204,860,155 livros! | Barra superior: Sempre visível