Página inicialGruposDiscussãoMaisZeitgeist
Pesquise No Site
Este site usa cookies para fornecer nossos serviços, melhorar o desempenho, para análises e (se não estiver conectado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing, você reconhece que leu e entendeu nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade . Seu uso do site e dos serviços está sujeito a essas políticas e termos.

Resultados do Google Livros

Clique em uma foto para ir ao Google Livros

Carregando...

Elfquest - Siege at Blue Mountain 5

de Wendy Pini

Outros autores: Veja a seção outros autores.

Séries: Elfquest (25)

MembrosResenhasPopularidadeAvaliação médiaConversas
1711,242,993 (4)Nenhum(a)
Eventyrtegneserie om elverfolket og dets oplevelser og prøvelser med trolde, alfer og mennesker.
Nenhum(a)
Carregando...

Registre-se no LibraryThing tpara descobrir se gostará deste livro.

Ainda não há conversas na Discussão sobre este livro.

Ulverytterne har fået viden om deres forfædre, De Høje, som alle elverne nedstammer fra. Og om De Højes gamle hjem, Paladset. De har i deres søgen efter det mødt Solfolket, Flyvefolket og De Hjemvendte, som alle er elvere af en slags. De har genvundet Paladset og Rayek fra Solfolket har studeret de gamle optegnelser De Farvede Ruller meget grundigt. Paladset er hjemsted for sjælene af alle døde elvere.
Rayek er taget mod den ondskabsfulde elverkvinde Vindpusts tilholdssted Det Blå Bjerg sammen med en halvelver Tveæg, som er søn af Vindpust og en trold. Ulverytternes høvding Ilder er allerede inde i Det Blå Bjerg sammen med Ulverytterne Morgendug, Spejder og Skovbæk. En fra Flyvefolket Aurora kommer flyvende på vej mod Paladset, som Ilders ven Tyde har fortalt hende om. Hun rider på en kæmpefugl, Lillekvidder, og den napper Tveæg fordi den er sulten. Aurora og Rayek får dog Lillekvidder til at give slip. Rayek mener at Vindpust blot er misforstået. Inde i Det Blå Bjerg har hun dog kun få venner. Ilder, to mennesker, nogle Ulveryttere og Spindere er kommet ind og planlægger at spænde ben for Vindpusts planer. De fanger hendes Otte Udvalgte og får Spinderne til at pakke dem ind i kokonner af spind, som stopper tiden. Og de gemmer dem, så hun ikke nemt kan finde dem igen.
Imens får Vindpust tiden til at gå med at tage sig af Flyvling, som egentlig er Morgendug og Tyldaks barn. Egentlig er hun Helbreder som Leetha, Ilders hustru, men hendes talent var ikke nødvendigt inde i Det Blå Bjerg og blev som en byld inden i hende, men nu kan hun endelig udvikle sig. Rayek har også store planer, for han vil få Paladset til at flyve igen. Aurora har ikke lyst at fragte ham helt til Det Blå Bjerg, så hun sætter ham af ved Ulverytterne i skoven. Her prøver Leetah, hendes søn Solstrejf og Ulverytteren Bue at vise ham, hvordan Vindpust kan Sende Ondt mod ham. Rayek forstår noget af det, men tolker det stadig på sin egen måde og ønsker at kunne bruge Vindpusts kræfter. Tyde dukker op og der er enighed om at begive sig til Det Blå Bjerg. Høvdingevikaren Egerod er sikker på at Vindpust ikke kan magte at stå imod alle fires kræfter på en gang.

Selve albummet er fysisk ringe udformet og dårligt limet, så det er blevet til løsbladssystem. Historien er også ved at være kompliceret og spredt på mange personer, så måske er de løse blade symbolske? Brikkerne er nu samlet og næsten alle er på vej mod Det Blå Bjerg og Vindpust. ( )
  bnielsen | Apr 19, 2020 |
sem resenhas | adicionar uma resenha

» Adicionar outros autores (3 possíveis)

Nome do autorFunçãoTipo de autorObra?Status
Wendy Piniautor principaltodas as ediçõescalculado
Pini, RichardAutorautor secundárioalgumas ediçõesconfirmado
Staton, JoeIlustradorautor secundárioalgumas ediçõesconfirmado

Pertence à série

Você deve entrar para editar os dados de Conhecimento Comum.
Para mais ajuda veja a página de ajuda do Conhecimento Compartilhado.
Título canônico
Informação do Conhecimento Comum em inglês. Edite para a localizar na sua língua.
Título original
Títulos alternativos
Data da publicação original
Pessoas/Personagens
Lugares importantes
Eventos importantes
Filmes relacionados
Epígrafe
Dedicatória
Primeiras palavras
Citações
Últimas palavras
Aviso de desambiguação
Editores da Publicação
Autores Resenhistas (normalmente na contracapa do livro)
Idioma original
CDD/MDS canônico
LCC Canônico

Referências a esta obra em recursos externos.

Wikipédia em inglês

Nenhum(a)

Eventyrtegneserie om elverfolket og dets oplevelser og prøvelser med trolde, alfer og mennesker.

Não foram encontradas descrições de bibliotecas.

Descrição do livro
Resumo em haiku

Current Discussions

Nenhum(a)

Capas populares

Links rápidos

Avaliação

Média: (4)
0.5
1
1.5
2
2.5
3 2
3.5
4
4.5
5 2

É você?

Torne-se um autor do LibraryThing.

 

Sobre | Contato | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blog | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Históricas | Os primeiros revisores | Conhecimento Comum | 204,376,314 livros! | Barra superior: Sempre visível