Página inicialGruposDiscussãoMaisZeitgeist
Pesquise No Site
Este site usa cookies para fornecer nossos serviços, melhorar o desempenho, para análises e (se não estiver conectado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing, você reconhece que leu e entendeu nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade . Seu uso do site e dos serviços está sujeito a essas políticas e termos.

Resultados do Google Livros

Clique em uma foto para ir ao Google Livros

Carregando...

Elfquest - Kings of the Broken Wheel 9

de Wendy Pini

Outros autores: Veja a seção outros autores.

Séries: Elfquest (37)

MembrosResenhasPopularidadeAvaliação médiaConversas
1311,523,207 (4)Nenhum(a)
Eventyrtegneserie om elverfolket og dets oplevelser og prøvelser med trolde, alfer og mennesker.
Nenhum(a)
Carregando...

Registre-se no LibraryThing tpara descobrir se gostará deste livro.

Ainda não há conversas na Discussão sobre este livro.

Ulverytterne har fået viden om deres forfædre, De Høje, som alle elverne nedstammer fra. Og om De Højes gamle hjem, Paladset. I deres søgen efter det har de mødt Solfolket, Flyvefolket og De Hjemvendte, som alle er elvere af en slags. De har genvundet Paladset og har fundet ud af at Skriget kommer fra De Høje engang i Fremtiden.
En af Solfolket, Rayek, har forstået sammenhængen og vil gøre Nedstyrtningen af Paladset ugjort og derved slette Ulverytterne og de andre af De Højes efterkommere fra tavlen. Han har ladet Paladset rejse i tiden frem til lidt inden Nedstyrtningen og lader Ulverytternes høvding, Ilder, tilbage med mange af Ulverytterne, mens han selv tager Ilders hustru Leetah, deres børn Solstrejf og Glød og deres ven Tyde med foruden en troldepige Snuske. Rayek har planer for at Helbrederen Leetah skal hjælpe med at helbrede en ondskabsfuld elverkvinde Vindpust og lammer Vindpust med magi.
Derefter begynder tingene at gå skævt for Rayek. Hverken Leetah eller Tyde synes om hans plan. Leetah tager med hen til Vindpust, men denne er stærkt imod at blive "helbredt". Faktisk forsøger hun at drukne både Tyde og Leetah, men det forpurrer en af Flyvefolket Aurora. Rayek har en datter uden at vide det. Venka er datter af De Hjemvendtes leder Kahvi og Rayek. Og hun er voksen og har store magiske evner ligesom Rayek. Nu mødes hun og Rayek for første gang og Venka lammer Vindpust så let som ingenting. Rayek giver sig til at konsultere Paladsets hukommelse, De Farvede Ruller. Og imens dukker Ilder op igen. Efter at have ventet i hundreder af år, har han valgt at lade Spindere putte ham i en kokon og sove til Paladset kom igen. De andre Ulveryttere gjorde det samme og lod troldene om at vække dem, når tiden kom. Nu er de alle vågnet til dåd igen og konfronterer Rayek med valget om de skal dø eller ej. Selv Rayeks ven, Stenformeren Ekuar, vil ikke være med til at redde Paladset og derved selv blive visket ud.
Venka fortæller ham at hun er opfostret med magt til at stoppe ham, men at hun vil lade ham selv vælge. Han trækker vejret dybt og lader Paladset forulykke, så Kredsen er nu sluttet og alt er som før. Leetah piller endda den pilespids ud, som Ilder har haft siddende i et ribben i mange, mange år. Han beder hende også om at pille ulveblodet ud af ham, som hun gjorde med Tyde, men hun beder ham vente og tænke over om det nu også virkeligt er det, han ønsker. I mellemtiden ser de ud til at have det nogenlunde fredeligt med menneskene, som har bredt sig på kloden.

Rayek trykkede overraskende nok IKKE på den store UNDO-knap, så Ulverytterne forsvandt ikke i en lille støvsky. Men det gjorde Rayeks drømme og ambitioner. ( )
  bnielsen | Apr 22, 2020 |
sem resenhas | adicionar uma resenha

» Adicionar outros autores (3 possíveis)

Nome do autorFunçãoTipo de autorObra?Status
Wendy Piniautor principaltodas as ediçõescalculado
Pini, RichardAutorautor secundárioalgumas ediçõesconfirmado

Pertence à série

Você deve entrar para editar os dados de Conhecimento Comum.
Para mais ajuda veja a página de ajuda do Conhecimento Compartilhado.
Título canônico
Informação do Conhecimento Comum em inglês. Edite para a localizar na sua língua.
Título original
Títulos alternativos
Data da publicação original
Pessoas/Personagens
Lugares importantes
Eventos importantes
Filmes relacionados
Epígrafe
Dedicatória
Primeiras palavras
Citações
Últimas palavras
Aviso de desambiguação
Editores da Publicação
Autores Resenhistas (normalmente na contracapa do livro)
Idioma original
CDD/MDS canônico
LCC Canônico

Referências a esta obra em recursos externos.

Wikipédia em inglês

Nenhum(a)

Eventyrtegneserie om elverfolket og dets oplevelser og prøvelser med trolde, alfer og mennesker.

Não foram encontradas descrições de bibliotecas.

Descrição do livro
Resumo em haiku

Current Discussions

Nenhum(a)

Capas populares

Links rápidos

Avaliação

Média: (4)
0.5
1
1.5
2
2.5
3 1
3.5
4 1
4.5
5 1

É você?

Torne-se um autor do LibraryThing.

 

Sobre | Contato | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blog | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Históricas | Os primeiros revisores | Conhecimento Comum | 204,715,169 livros! | Barra superior: Sempre visível