Página inicialGruposDiscussãoMaisZeitgeist
Pesquise No Site
Este site usa cookies para fornecer nossos serviços, melhorar o desempenho, para análises e (se não estiver conectado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing, você reconhece que leu e entendeu nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade . Seu uso do site e dos serviços está sujeito a essas políticas e termos.

Resultados do Google Livros

Clique em uma foto para ir ao Google Livros

Carregando...

De premier

de Kris Hoflack

MembrosResenhasPopularidadeAvaliação médiaConversas
1Nenhum(a)7,764,878Nenhum(a)Nenhum(a)
"De premier bekleedt de belangrijkste functie van dit land. Hij of zij zit in de cockpit van de politieke besluitvorming, bepaalt de agenda, verzoent de tegenstellingen en neemt finaal de cruciale beslissingen. In dit boek toont historicus, politiek journalist en gewezen hoofdredacteur van VRT en VTM Kris Hoflack ons een unieke blik in de coulissen van het premierschap. Hoe word en hoe blijf je eerste minister? Is het premierschap verslavend? Heeft macht een erotische aantrekkingskracht? En wat met het zwarte gat erna? Om deze en nog veel meer vragen te beantwoorden, interviewde de auteur de voorbije jaren alle nog levende eerste ministers. De gesprekken brengen meer dan zestig jaar premierschap opnieuw tot leven: van Leo Tindemans over Jean-Luc Dehaene en Guy Verhofstadt tot en met de huidige premier Alexander De Croo. Wie zijn en waren onze leiders? Wat drijft hen? Wat waren hun voornaamste realisaties? En wie vonden zij zelf de grootste premier uit de Belgische geschiedenis? Over hun politieke carrière is misschien al veel inkt gevloeid, maar dit boek gaat op zoek naar de mens achter de eerste minister. 'De premier' is een spannend verhaal over veel macht en nog meer invloed. over grote successen en pijnlijke mislukkingen. over verdriet en vreugde, maar vooral over politieke passie in het centrum van de macht. Het is meteen ook een stuk politieke geschiedenis van België, bekeken door het oog van haar premiers.--Back cover.… (mais)
Adicionado recentemente porstofken

Sem etiquetas

Nenhum(a)
Carregando...

Registre-se no LibraryThing tpara descobrir se gostará deste livro.

Ainda não há conversas na Discussão sobre este livro.

Sem resenhas
sem resenhas | adicionar uma resenha
Você deve entrar para editar os dados de Conhecimento Comum.
Para mais ajuda veja a página de ajuda do Conhecimento Compartilhado.
Título canônico
Título original
Títulos alternativos
Data da publicação original
Pessoas/Personagens
Lugares importantes
Eventos importantes
Filmes relacionados
Epígrafe
Dedicatória
Primeiras palavras
Citações
Últimas palavras
Aviso de desambiguação
Editores da Publicação
Autores Resenhistas (normalmente na contracapa do livro)
Idioma original
CDD/MDS canônico
LCC Canônico

Referências a esta obra em recursos externos.

Wikipédia em inglês

Nenhum(a)

"De premier bekleedt de belangrijkste functie van dit land. Hij of zij zit in de cockpit van de politieke besluitvorming, bepaalt de agenda, verzoent de tegenstellingen en neemt finaal de cruciale beslissingen. In dit boek toont historicus, politiek journalist en gewezen hoofdredacteur van VRT en VTM Kris Hoflack ons een unieke blik in de coulissen van het premierschap. Hoe word en hoe blijf je eerste minister? Is het premierschap verslavend? Heeft macht een erotische aantrekkingskracht? En wat met het zwarte gat erna? Om deze en nog veel meer vragen te beantwoorden, interviewde de auteur de voorbije jaren alle nog levende eerste ministers. De gesprekken brengen meer dan zestig jaar premierschap opnieuw tot leven: van Leo Tindemans over Jean-Luc Dehaene en Guy Verhofstadt tot en met de huidige premier Alexander De Croo. Wie zijn en waren onze leiders? Wat drijft hen? Wat waren hun voornaamste realisaties? En wie vonden zij zelf de grootste premier uit de Belgische geschiedenis? Over hun politieke carrière is misschien al veel inkt gevloeid, maar dit boek gaat op zoek naar de mens achter de eerste minister. 'De premier' is een spannend verhaal over veel macht en nog meer invloed. over grote successen en pijnlijke mislukkingen. over verdriet en vreugde, maar vooral over politieke passie in het centrum van de macht. Het is meteen ook een stuk politieke geschiedenis van België, bekeken door het oog van haar premiers.--Back cover.

Não foram encontradas descrições de bibliotecas.

Descrição do livro
Resumo em haiku

Current Discussions

Nenhum(a)

Capas populares

Links rápidos

Avaliação

Média: Sem avaliação.

É você?

Torne-se um autor do LibraryThing.

 

Sobre | Contato | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blog | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Históricas | Os primeiros revisores | Conhecimento Comum | 205,880,334 livros! | Barra superior: Sempre visível