Página inicialGruposDiscussãoMaisZeitgeist
Pesquise No Site
Este site usa cookies para fornecer nossos serviços, melhorar o desempenho, para análises e (se não estiver conectado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing, você reconhece que leu e entendeu nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade . Seu uso do site e dos serviços está sujeito a essas políticas e termos.

Resultados do Google Livros

Clique em uma foto para ir ao Google Livros

Carregando...

Yoko Tsuno, tome 24 : Le septième code (2005)

de Roger Leloup

Séries: Yoko Tsuno (24)

MembrosResenhasPopularidadeAvaliação médiaConversas
1001269,727 (3.65)Nenhum(a)
Tegneserie. Yoko og hendes venner tror de skal deltage i en skakmatch langt inde i Amazonjunglen, men i virkeligheden skal de skaffe en rigmand adgang til et gammelt russisk atommissil.
Nenhum(a)
Carregando...

Registre-se no LibraryThing tpara descobrir se gostará deste livro.

Ainda não há conversas na Discussão sobre este livro.

Amazonas, ca 1980

Den unge elektroingeniør Yoko Tsuno, hendes venner Pol Pitron og Vic Video og hendes adoptivdatter Lotus er i Amazonas for at spille med i en skakturnering. Deres pilot har en rødhåret fjortenårig datter, Emilia Mackinley, der også flyver og dykker og ikke er til at styre på en tønde land.
Yoko og vennerne er inviteret af en rigmand, Krüger. Krüger har en assistent, der hedder Schnaps. Emilia snakker om at der har været andre skakspillere før, men at de er forsvundet bagefter.
Pol har tabt sin tunge taske i vandet og Yoko og Emilia dykker efter den. Eller rettere de dykker ned ved vraget af en ubåd, som Krügers far vist har sænket der under krigen. Emilia har fundet en metalbarre og der ser ud til at have været mange, mange flere af dem. Imens bedøver Krüger og Schnaps Pol og Vic og tager dem og Lotus med i et fly. Emilias far advarer Emilia og Yoko, så de tager en vandflyver og flyver til en russisk præst Boris og en af hans bekendte João, der bor en times flyvning derfra.
Emilias far sender et fjernstyret fly, Zaren, efter dem og de bliver fløjet til et gammelt jernværk langt ude i junglen. Her møder de en russisk grevinde, Olga, som Yoko kender fra tidligere. Jernværket viser sig at indeholde et gammelt russisk atommissil, som stammer fra at russerne før Cuba-krisen i 1962 havde etableret en skjult base her.
Jernværket er etableret for at udnytte et mærkeligt metal, som stammer fra en meteorit, der er landet der engang i fortiden. Når der er fugtigt, dukker der 'lygtemænd' op fra jorden. Det er elektriske udladninger med en antityngde effekt. Flyet Zaren er udstyret med den teknik. Der er en gammel højovn, som er omdannet til køleskab og rummer et hold nedfrosne russere. Olgas far har frosset dem ned og efterladt hende en besked om "at spille som ham" på et elektronisk skakbræt, hvis hun vil have åbnet "Helvedes dør".
Han blev rasende, når han tabte og ryddede bordet, så Yoko gør det samme og åbner ind til højovnen. Alle russerne er døde og der er en chip i hver af dem og en i Olgas hund, Rasputin, så de syv koder tilsammen gør det muligt at få fat på atomladningen fra missilet og at slukke for strømmen til nogle højspændingsfødere, som lader meteoritten op, så den bliver farligt ustabil.
Krüger er dukket op og har taget kontrollen, for han vil have atombomben. Yoko advarer om at det er farligt, men Krüger får Schnaps til at forsøge at såre Emilia. Olga springer imellem og bliver såret i skulderen. Krüger er lidt ligeglad, for det var bare for at signalere at Olga og kompagni skal forføje sig. Emilia og Yoko bliver tilbage sammen med Krüger og Schnaps for at bruge koderne. Det hele går galt. Krüger bliver dræbt af en elektrisk udladning fra føderne, Schnaps bliver dræbt af en af Krügers mænd, da han forsøger at overtage styringen. Og missilet ryger af sted med kurs mod Florida. Yoko får i sidste øjeblik trykket på knappen. Missilet selvdestruerer og sprænghovedet daler ned i en faldskærm.
Meteoritten er til gengæld blevet ustabil og falder opad, idet det tager hele jernværket med sig. Tilbage er kun Zaren.
Emilias far og Olga danner par og Emilia tager med Yoko Tsuno til Tyskland for at besøge Ingrid Hallberg. Emilia kan sikkert lære noget om musik fra Ingrid og Yoko kan imens lære hunden Rasputin at den ikke skal drikke vodka, men vand, når den er tørstig.

Det rene James Bond eventyr med en tysk überskurk med penge og maskinpistolbevæbnede håndlangere. Atomraketter skjult i junglen, mystiske metaller fra meteoriter i jorden og en sunken tysk u-båd fra krigens tid.
Noget overdrevent plot med flere overusandsynlige ting på en gang. ( )
  bnielsen | Apr 22, 2016 |
sem resenhas | adicionar uma resenha
Você deve entrar para editar os dados de Conhecimento Comum.
Para mais ajuda veja a página de ajuda do Conhecimento Compartilhado.
Título canônico
Informação do Conhecimento Comum em Francês. Edite para a localizar na sua língua.
Título original
Títulos alternativos
Informação do Conhecimento Comum em Francês. Edite para a localizar na sua língua.
Data da publicação original
Pessoas/Personagens
Informação do Conhecimento Comum em Francês. Edite para a localizar na sua língua.
Lugares importantes
Informação do Conhecimento Comum em Francês. Edite para a localizar na sua língua.
Eventos importantes
Filmes relacionados
Epígrafe
Dedicatória
Primeiras palavras
Citações
Últimas palavras
Aviso de desambiguação
Editores da Publicação
Autores Resenhistas (normalmente na contracapa do livro)
Idioma original
Informação do Conhecimento Comum em Francês. Edite para a localizar na sua língua.
CDD/MDS canônico
LCC Canônico

Referências a esta obra em recursos externos.

Wikipédia em inglês

Nenhum(a)

Tegneserie. Yoko og hendes venner tror de skal deltage i en skakmatch langt inde i Amazonjunglen, men i virkeligheden skal de skaffe en rigmand adgang til et gammelt russisk atommissil.

Não foram encontradas descrições de bibliotecas.

Descrição do livro
Resumo em haiku

Current Discussions

Nenhum(a)

Capas populares

Links rápidos

Avaliação

Média: (3.65)
0.5
1
1.5
2 2
2.5
3 5
3.5 2
4 4
4.5
5 4

É você?

Torne-se um autor do LibraryThing.

 

Sobre | Contato | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blog | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Históricas | Os primeiros revisores | Conhecimento Comum | 203,232,548 livros! | Barra superior: Sempre visível