Página inicialGruposDiscussãoMaisZeitgeist
Pesquise No Site
Este site usa cookies para fornecer nossos serviços, melhorar o desempenho, para análises e (se não estiver conectado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing, você reconhece que leu e entendeu nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade . Seu uso do site e dos serviços está sujeito a essas políticas e termos.
Hide this

Resultados do Google Livros

Clique em uma foto para ir ao Google Livros

Carregando...

Het Beste Boek 133: Kapitein Marie / Herinneringen van een onzichtbare man… (1988)

de Readers Digest

MembrosResenhasPopularidadeAvaliação médiaConversas
313,422,209Nenhum(a)Nenhum(a)
Adicionado recentemente porBesselina, dutch_bookworm
Nenhum(a)
Carregando...

Registre-se no LibraryThing tpara descobrir se gostará deste livro.

Ainda não há conversas na Discussão sobre este livro.

KAPITEIN MARIE; Arie van der Lugt

Barend van der Plas was altijd al een buitenbeentje in de besloten gemeenschap van Blutwijk, dat dorpje achter de duinen waar visserlui een karig en hard bestaan leidden, want niet alleen was hij met zijn reuzengestalte al zijn makkers en rivalen de baas, ook aan geestelijke bagage torste hij beduidend meer mee dan de overige Bluttekers. Al op jonge leeftijd werd het dorpje vol roddel, achterklap en wangunst hem te klein en ontvluchtte hij het voor de grote stad en de grote vaart — de lokkende wijde oceaan. Maar hij kon de smaad die hem was aangedaan en de leugens die over hem werden verteld niet vergeten en zwoer eens terug te zullen komen om dan genoegdoening te eisen . . . En genoegdoening kreeg Barend van der Plas, zij het op een andere manier dan hem voor ogen had gestaan.

HERINNERINGEN VAN EEN ONZICHTBARE MAN; Harry F. Saint

Ze zitten hem achterna, maken inbreuk op zijn privé-leven, houden zijn vrienden in de gaten, plaatsen vallen in deuropeningen, gooien netten over hele straten. Waarom? De meeste mensen zouden zeggen dat Nick Halloway een heel gewone man is. . . op één ding na - door een bizar ongeluk is hij totaal onzichtbaar geworden. En nu wil de Amerikaanse overheid hem te pakken krijgen; hij zou een onovertroffen superspion kunnen worden, of tenminste een interessant proefkonijn . . . Nick wil echter zijn leven in eigen hand houden. En in een wilde jacht vol onverwachte wendingen en verrassingen moet hij niet alleen zijn achtervolgers steeds een stap voor blijven maar tevens leren hoe te overleven - onzichtbaar.

MEVROUW POLLIFAX EN DE GOUDEN DRIEHOEK; Dorothy Gilman

Emily Pollifax is hard aan vakantie toe. Samen met haar echtgenoot Cyrus heeft ze wekenlang plannen gemaakt en nu staan ze dan op het punt te vertrekken — naar Thailand! Tempelbellen en dansende meisjes! Maar éérst moet mevrouw Pollifax een kleinigheidje opknappen; gewoon een boodschapje voor de CIA. Het zal geen liefhebber van onze onverschrokken spionne verbazen dat het 'kleinigheidje' gevaar blijkt in te houden. Cyrus verdwijnt, ontvoerd door twee zware jongens. Ver van de schitterende torenspitsen van Bangkok volgt Emily zijn spoor, tot diep in het oerwoud van de Gouden Driehoek — een wetteloze wereld van smokkelaars en opstandige stammen. Kan zij de mysterieuze man met het litteken op zijn gelaat, die haar vergezelt, vertrouwen? En waar is Cyrus? Voor het vinden van de antwoorden moet Emily een beroep doen op al haar tegenwoordigheid van geest en charme, en tevens op enkele van haar karateklappen.

BRACKEN; Elizabeth Webster

Voor Bracken, een zigeunerjongen, is het Engelse platteland een betoverend oord, met majestueuze zwanen die over een glinsterend meer glijden en dassen die ravotten in het maanlicht. Dit is Brackens wereld, een wereld die hij wil delen met een nieuwe vriend, de Londense journalist Jake Farrant. Jake lijdt aan een dodelijke ziekte en heeft een huisje in de Cotswolds gehuurd om alleen te zijn. Maar de onstuitbare Bracken laat hem niet met rust en al snel raakt ook Jake betoverd door de wereld van de zigeunerjongen — door het wonder van een libellevleugel, het lied van een nachtegaal, de vrije vlucht van een valk . . .

Bron: Readers digest 133
  Besselina | Jun 14, 2013 |
sem resenhas | adicionar uma resenha

» Adicionar outros autores

Nome do autorFunçãoTipo de autorObra?Status
Digest, Readersautor principaltodas as ediçõesconfirmado
Gilman, Dorothyautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Lugt, Arie van derautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Saint, H. F.autor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Webster, Elizabethautor secundáriotodas as ediçõesconfirmado
Você deve entrar para editar os dados de Conhecimento Comum.
Para mais ajuda veja a página de ajuda do Conhecimento Compartilhado.
Título canônico
Informação do Conhecimento Comum em inglês. Edite para a localizar na sua língua.
Título original
Títulos alternativos
Data da publicação original
Pessoas/Personagens
Lugares importantes
Eventos importantes
Filmes relacionados
Premiações
Epígrafe
Dedicatória
Primeiras palavras
Citações
Últimas palavras
Aviso de desambiguação
Editores da Publicação
Autores Resenhistas (normalmente na contracapa do livro)
Idioma original
CDD/MDS canônico

Referências a esta obra em recursos externos.

Wikipédia em inglês

Nenhum(a)

Não foram encontradas descrições de bibliotecas.

Descrição do livro
Resumo em haiku

Links rápidos

Capas populares

Avaliação

Média: Sem avaliação.

GenreThing

No genres

É você?

Torne-se um autor do LibraryThing.

 

Sobre | Contato | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blog | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Históricas | Os primeiros revisores | Conhecimento Comum | 160,513,492 livros! | Barra superior: Sempre visível