Página inicialGruposDiscussãoMaisZeitgeist
Pesquise No Site
Este site usa cookies para fornecer nossos serviços, melhorar o desempenho, para análises e (se não estiver conectado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing, você reconhece que leu e entendeu nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade . Seu uso do site e dos serviços está sujeito a essas políticas e termos.

Resultados do Google Livros

Clique em uma foto para ir ao Google Livros

Carregando...

Bare for sjov!

de Bill Watterson

Séries: Steen & Stoffer (3)

MembrosResenhasPopularidadeAvaliação médiaConversas
1211,615,099 (4.67)Nenhum(a)
Tegneserie. En række humoristiske striber med den filosofiske dreng Steen og hans talende plystiger Stoffer.
Nenhum(a)
Carregando...

Registre-se no LibraryThing tpara descobrir se gostará deste livro.

Ainda não há conversas na Discussão sobre este livro.

USA, ca 1990
Drengen Steen har et tøjdyr Stoffer, der er et tøjdyr, når andre ser på den, men en rigtig tiger, når de er alene. Fx bliver Steen overfaldet, når han kommer hjem fra skole, undtagen selvfølgelig hvis han venter det og har taget sine forholdsregler. Han leger tornado og det får hans mor til at kræve at han rydder op på værelset. Han synes ikke om det totalitære styre, så han og Stoffer stikker af til Thule. De har det hele med: Tegneserier, vandpistoler og rumhjelm. Og endda et kort. Stoffer vil bestemme for meget, så Steen går hjem igen og bliver taget til nåde af sin mor. Men Stoffer er blevet ude i skoven, så faderen må ud med lommelygte midt om natten og finde ham.
I skolen kommer Steen til at rive måsen ud af sine bukser ved et uheld. Det giver så meget uro i klassen at de får tidligt fri og næste dag er der vikar på. Vel hjemme prøver Steen at snyde tandfeen ved at lægge majskerner under hovedpuden.
Han skal holde et fem minutters foredrag for klassen, har valgt hjernen som emne og har taget en papirspose med kold spaghetti med som illustration. Han har spurgt faderen hvor de små børn kommer fra og denne har sagt at de fleste køber dem som samlesæt i Illum, men at han selv var på tilbud i Føtex.
En svær regneopgave får Steen til at blive til zombie og kort efter også Stoffer, men de kommer til at grine af at kigge på hinanden.
Et klubhus oppe i et træ giver Stoffer en fordel, så Steen er nødt til at opføre et ret langt ritual for at få lov at komme op. Steen fortæller Stoffer at han har spændt ben for en anden dreng, så han stod lige på hovedet i noget pladder. Det var skægt. Stoffer spænder ben for Steen, så han står lige på hovedet i noget pladder.
Stoffer klipper Steen, men det går ikke så godt. "De mærkelige buler i dit hoved får saksen til at ..." Steens mor bliver forfærdet, men meddeler at han bare må vente på at det gror ud igen. Stoffer har en gul trylletusch, men det bliver bare værre. "I mellemtiden skal jeg gå rundt og se ud, som om jeg har skallesyge."
Han leger også at han er blevet til et levende røntgenbillede, men faderen synes ikke at det er sjovt at kunne se maden glide hele vejen ned.
Det bliver sommerferie og allerede den første dag kan Steen mærke sin hjerne visne. Herligt! Han og Stoffer leger at tæppet i entreen kan flyve og at de kan flyve omkring faderens arbejde og vinke til ham.
Steen lader som om Stoffer har en hestebremse siddende i nakken og giver den et klask med fluesmækkeren. Efterfølgende mener Stoffer så at Steen har en stor myg på næsen. Steen prøver at bruge sin mor som drive-in cafeteria, men det er ikke populært. En vandkamp mellem Steen, Stoffer og nabopigen Sussi ender med at hun besnærer Stoffer, så Steen kommer i undertal. Bloosh!
Et spørgsmål til faderen om skyer bliver ikke besvaret ret godt, så Steen spørger om det slet ingen forkundskaber kræver at blive far. Steen mener at faderen står sløjt i meningsmålingerne. Faderen mener at det koster en million at have et barn til 18-årsalderen og at Steen kan tænke over om det er en gave eller et lån! Det er varmt at dele dyne med en stor lummervarm plysbunke. Steen har feber og kommer til lægen, men opfører sig urimeligt. Moderen siger at hun håber at Steen selv får børn en dag, så han kan opleve det her. Han svarer at det siger mormor også at hun plejede at sige til hende.
Stoffer beroliger Steen med at det ikke ligner en bi, der er landet på hans ryg. Det er snarere en hveps. En tur på restaurant er en lidelse for forældrene, for Steen kaster med maden og griber den med munden endda med lukkede øjne. En kanotur ender med flere dage med dagsregn. Moderen er ret muggen.
Vel hjemme sætter Steen en annonce i avisen for at søge en ny far.
Transmogrifferen er bygget om til tidsmaskine, men i stedet for en tur til fremtiden havner de hos dinosaurerne. De slipper fra det med livet og moderen udtrykker sin glæde over at de overlevede.
Nabopigen Sussi forsøger at lege far, mor og børn med Stoffer og Kalle Kanin, men det bliver skudt ned. Senere bliver Steens joke om at tage en telefon med til søen for at lave "ringe i vandet" også skudt ned.
Steen leger irriterende ekko med sin far. Skolebøllen Kurt leger boksebold med Steen. Men faktisk snakker Steens mor med læreren og får stoppet Kurt.
I weekenden løber Steen og Stoffer om kap på trappen for at få tiden til at gå til halv syv, hvor fjernsynet starter. Forældrene er ikke begejstrede.
Steen foreslår faderen forskelligt for at hjælpe på meningsmålingerne. I stedet for at lytte tager forældrene i biografen og installerer Marlene som børnepasser.
Steen ringer til politiet og melder en gidselsituation.

Geniale striber. ( )
  bnielsen | Oct 19, 2022 |
sem resenhas | adicionar uma resenha

Pertence à série

Você deve entrar para editar os dados de Conhecimento Comum.
Para mais ajuda veja a página de ajuda do Conhecimento Compartilhado.
Título canônico
Título original
Títulos alternativos
Data da publicação original
Pessoas/Personagens
Lugares importantes
Eventos importantes
Filmes relacionados
Epígrafe
Dedicatória
Primeiras palavras
Citações
Últimas palavras
Aviso de desambiguação
Editores da Publicação
Autores Resenhistas (normalmente na contracapa do livro)
Idioma original
CDD/MDS canônico
LCC Canônico

Referências a esta obra em recursos externos.

Wikipédia em inglês

Nenhum(a)

Tegneserie. En række humoristiske striber med den filosofiske dreng Steen og hans talende plystiger Stoffer.

Não foram encontradas descrições de bibliotecas.

Descrição do livro
Resumo em haiku

Current Discussions

Nenhum(a)

Capas populares

Links rápidos

Avaliação

Média: (4.67)
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4 1
4.5
5 2

É você?

Torne-se um autor do LibraryThing.

 

Sobre | Contato | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blog | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Históricas | Os primeiros revisores | Conhecimento Comum | 204,466,301 livros! | Barra superior: Sempre visível