Página inicialGruposDiscussãoMaisZeitgeist
Pesquise No Site
Este site usa cookies para fornecer nossos serviços, melhorar o desempenho, para análises e (se não estiver conectado) para publicidade. Ao usar o LibraryThing, você reconhece que leu e entendeu nossos Termos de Serviço e Política de Privacidade . Seu uso do site e dos serviços está sujeito a essas políticas e termos.

Resultados do Google Livros

Clique em uma foto para ir ao Google Livros

Monsterlijke uitdaging de Brian Aldiss
Carregando...

Monsterlijke uitdaging (original: 1959; edição: 1969)

de Brian Aldiss

Séries: Born Pockets (SF5)

MembrosResenhasPopularidadeAvaliação médiaMenções
1332203,681 (3.21)3
Membro:Kalkar
Título:Monsterlijke uitdaging
Autores:Brian Aldiss
Informação:Amsterdam [etc.] : Born; 190 p, 18 cm; http://opc4.kb.nl/DB=1/PPN?PPN=344669424, SF 5
Coleções:Verkoop, Paulii
Avaliação:
Etiquetas:NL, SF

Informações da Obra

No Time Like Tomorrow de Brian W. Aldiss (1959)

Nenhum(a)
Carregando...

Registre-se no LibraryThing tpara descobrir se gostará deste livro.

Ainda não há conversas na Discussão sobre este livro.

» Veja também 3 menções

Exibindo 2 de 2
12 short stories by the author, "gesture of Farewell" will be well liked by fans of "The Hurt Locker." ( )
  DinadansFriend | Oct 31, 2013 |
Indeholder "T", "Not for an Age", "Poor Little Warrior!", "The Failed Men", "Carrion Country", "Judas Danced", "Psyclops", "Outside", "Gesture of Farewell", "The New Father Christmas", "Blighted Profile", "Our Kind of Knowledge".

"T" handler om "T" handler om et væsen T udsendt af en race kaldet Koax, som vil udrydde Jorden. T bliver sendt tilbage i tiden for at udslette den syvende planet i solsystemet. Missionen lykkes og Jorden bliver herefter den syvende planet, ganske som den altid har været.
"Not for an Age" handler om Rodney Furnell, der er havnet som attraktion i en zoo i år 2500. Han og hans familie er i et loop, så det er samme dag hver dag, hvilket han inderst inde godt ved, men ikke kan gøre noget ved. Efter et utal af gentagelser går maskinen i stykker, så han kan undslippe, men kort efter går den i gang igen og han er tilbage i loop'et.
"Poor Little Warrior!" handler om Claude Ford, der rejser tilbage i tiden, skyder en brontosaurus og bliver dræbt af en af dens parasitter.
"The Failed Men" handler om en mand, der er hjemvendt fra en tidsrejsemission for at hjælpe menneskene i en fjern, fjern fremtid. De har fejlet, men i hvad og hvordan er uforståeligt for alle. Ordet "struback" er det nærmeste, de er kommet det. Manden kommer tilbage med store traumer, selv om han var den, der scorede bedst i testene inden. Man kommer uvilkårligt til at tænke på hjemvendte soldater og at mange af dem også får problemer med hjem.
"Carrion Country" handler om tre feltøkologer, Craig Hodges, Barney Brangwyn og Tim Anderson, der skal checke en ny planet inden et eventuelt ryk-ind af nybyggere. Craig og Barney er veteraner og Tim er grønskolling. Blandt dyrene på planeten er kentaur-lignende heste og sorte pumaer. Pumaerne har ingen lugtesans og kentaurerne er vældig gode til at spille døde. De finder også den nu uddøde dominerende art på planeten, men de har begået kollektivt selvmord, hvilket ikke forklares nærmere.
"Judas Danced" handler om Alexander Abel Crowe, der myrder Parowen Scryban to gange og selv bliver henrettet to gange for det, for myndighederne kan nemlig rejse i tiden og rette op på den slags ting. Crowe er sindssyg og har planer om at blive henrettet igen og denne gang genopstå uden at blive genoplivet af myndighederne.
"Psyclops" handler om en mand, hvis kone er gravid med tvillinger. Manden og den ene tvilling er telepater og han kan lige nå at kommunikere med denne og den kan lige nå at kommunikere med Jorden, hvilket er tiltrængt, men den vil hellere ud af mors mave og det er nok ikke så godt.
"Outside" handler om en bygning midt i ingenting, hvor nogle mennesker eller aliens holdes under observation for at finde ud af om de er det ene eller det andet. Hovedpersonen tror at han er et menneske, men nej. En typisk Find spionen/forræderen historie.
"Gesture of Farewell" handler om en planet Risim, som mennesker har erobret fra en fjendtlig race. Disse har efterladt en selvdestruktionsmekanisme, som dog kun bliver udløst hvis ingen vil ofre deres liv for planeten. Guvernøren ofrer sig med sekunds varsel, hvilket hans kone ikke er begejstret for.
"The New Father Christmas" handler om en fuldautomatisk fabrik, hvor opsynsmanden Robin og hans kone og tre vagabonder bor. Robotterne har overtaget alting, også menneskenes myter, fx den om julemanden, men på deres egen måde. Måske har "den nye julemand" noget at gøre med at der måske ikke er flere mennesker tilbage end de fem i fabrikken? Fabrikken begynder at lave små æg, som udklækkes til starten på nye fabrikker af samme slags.
"Blighted Profile" handler om en pige Yalleranda på 8 år, som lokker en 90-år gammel mand, Turan Hwa, til at gå ind i en dødsstråle "for at blive sendt ud i fremtiden". Titlen henviser til et landskab, hvor den ene halvdel er blevet ristet af denne dødsstråle og den anden ikke er.
"Our Kind of Knowledge" handler om The Preacher, Aprit, Woebee, Calurmo og Little Light, der er superkloge, superflinke, super... aliens, finder et flere tusind år gammelt rumskib og pr tankens kraft flyver de det afsted ud i rummet. De bliver opbragt af et jordisk rumskib, der er lidt paranoidt anlagt fordi Jorden er i krig med en anden race, The Boux. De fem kan undslippe alle fælder og stoppe skibets kraftfelt osv. Til slut fortæller de at de selv er resultatet af ægteskab mellem mennesker og The Boux folk, så alt kan løses med "Make love, not war!"?

Glimrende noveller, der ikke nemt kan siges at være skåret over samme læst. ( )
  bnielsen | Sep 19, 2012 |
Exibindo 2 de 2
sem resenhas | adicionar uma resenha
Você deve entrar para editar os dados de Conhecimento Comum.
Para mais ajuda veja a página de ajuda do Conhecimento Compartilhado.
Título canônico
Informação do Conhecimento Comum em inglês. Edite para a localizar na sua língua.
Título original
Títulos alternativos
Data da publicação original
Pessoas/Personagens
Lugares importantes
Eventos importantes
Filmes relacionados
Epígrafe
Dedicatória
Informação do Conhecimento Comum em inglês. Edite para a localizar na sua língua.
TO 548 all it meant, all it still means
Primeiras palavras
Informação do Conhecimento Comum em inglês. Edite para a localizar na sua língua.
By the time T was ten years old, his machine was already on the frings of that galaxy.
Citações
Últimas palavras
Informação do Conhecimento Comum em inglês. Edite para a localizar na sua língua.
(Clique para mostrar. Atenção: Pode conter revelações sobre o enredo.)
Aviso de desambiguação
Editores da Publicação
Autores Resenhistas (normalmente na contracapa do livro)
Idioma original
CDD/MDS canônico
LCC Canônico

Referências a esta obra em recursos externos.

Wikipédia em inglês

Nenhum(a)

Não foram encontradas descrições de bibliotecas.

Descrição do livro
Resumo em haiku

Current Discussions

Nenhum(a)

Capas populares

Links rápidos

Gêneros

Classificação decimal de Dewey (CDD)

813Literature English (North America) American fiction

Classificação da Biblioteca do Congresso dos E.U.A. (LCC)

Avaliação

Média: (3.21)
0.5
1
1.5 1
2 1
2.5 1
3 3
3.5 1
4 5
4.5
5

É você?

Torne-se um autor do LibraryThing.

 

Sobre | Contato | LibraryThing.com | Privacidade/Termos | Ajuda/Perguntas Frequentes | Blog | Loja | APIs | TinyCat | Bibliotecas Históricas | Os primeiros revisores | Conhecimento Comum | 204,457,443 livros! | Barra superior: Sempre visível