Libelle Zomerweek 2013

Maio 13, 2013 – Maio 19, 2013

IJmeerdijk 1
Almere, Flevopolder, 1309 BA

Netherlands

Detalhes

Tipo
Fair/Festival
Site
http://www.libellezomerweek.nl/
Conta no Twitter
@LibelleZomerwk
Facilidades
comida/bedida
Descrição:
Thema

Je hoeft alleen maar te zingen 'Brasil... Lalalalalalalala!' en je voeten beginnen te tappen, je heupen te wiegen en er komt een glimlach op je gezicht. En dat is precies het gevoel dat we willen neerzetten op de Libelle Zomerweek 2013.

Samba dansen op het strand
Denk aan carnaval in Rio de Janeiro, denk aan vrolijke mensen die getooid met glitters en veren al samba-dansend in een lange optocht voorbij komen. Maar dan over de plankieren van het Libelle Zomerweekterrein aan het Almeerderstrand! Als het aan ons ligt, swingt de Zomerweek de pan uit als nooit tevoren. Want in de week van 13 tot en met 19 mei is het Almeerderstrand omgetoverd in de uitbundige sfeer van Zuid-Amerika en trekt een bonte stoet van veertooien over het Libelle Zomerweekterrein. Trommelaars, danseressen en paradijsvogels vergroten de feestvreugde. Opzwepende muziek, tropische geuren van fruit en cocktails, samen eten en dansen op straat. En flirten mag. Met elkaar en met het leven.

Op de Libelle Zomerweek kom je heupwiegend binnen en loop je heupwiegend weer naar buiten. Met een glimlach op je gezicht.

http://www.libellezomerweek.nl/service-en-contact/routebeschrijving/
Added By
guurtjesboekenkast
Conectado
Não contatado
ID do Local
83304
Edit Venue

Interactions

Favorito
privada
Visitado
privada
Catalogados
privada (1)

Comentários