Bookmooch/boekenruilen.nl

DiscussãoNederlandstalige lezers

Entre no LibraryThing para poder publicar.

Bookmooch/boekenruilen.nl

Este tópico está presentemente marcado como "inativo" —a última mensagem tem mais de 90 dias. Reative o tópico publicando uma resposta.

1nightvamp
Nov 8, 2009, 12:01 pm

Aangezien het subtopic er discussies door elkaar heen lopen, is het misschien wel handig een apart topic hierover te hebben, dus bij deze.
Hier kan iedereen de link zetten naar hun ruillijst. (zet er wel even achter van welke site het is) Zo krijgen we een overzichtelijke lijst met links naar ruillijsten
Ok, laat ik dan maar beginnen

http://bookmooch.com/m/inventory/nightvamp (bookmooch)

Ik heb dezelfde boeken op boekenruilen.nl Heb je interesse stuur dan via 1 van die sites een berichtje naar me (of via deze site)

2mene
Nov 10, 2009, 5:35 pm

Handig idee!
Ik heb mijn boeken enkel op Bookmooch staan.

http://bookmooch.com/m/inventory/selene (bookmooch)

Ik heb nog twee Nederlandse Disney Filmstrips (als nieuw) die ik nog niet heb toegevoegd, dit ga ik nog wel doen. Als er toevallig geinteresseerden zijn die dit lezen, reserveer ik ze :)

3wester
Editado: Nov 11, 2009, 8:16 am

Mijn boeken staan ook alleen op bookmooch.

http://bookmooch.com/inventory/wester (bookmooch)

Wel voornamelijk in het Engels, ook omdat er niet zo'n belangstelling is voor Nederlands.

4nightvamp
Dez 19, 2009, 8:55 am

veel nieuwe boeken toegevoegd:
http://bookmooch.com/m/inventory/nightvamp/

of nightvamp op boekenruilen.

5wester
Dez 19, 2009, 9:49 am

#4: Pssst: e-boeken zijn niet toegestaan op BookMooch.

6sjjk
Dez 20, 2009, 8:32 am

http://bookmooch.com/m/inventory/sjjk

Daar staan mijn te ruilen boeken.

7brusselsbook
Fev 20, 2010, 11:55 am

Ik heb ook een aantal boeken op bookmooch. Niet meer allemaal, want anders is het bijna niet bij te houden en moet ik elke dag naar het postkantoor om er weer een paar op te sturen. Ik vind wel dat het de laatste maanden beter gaat wat betreft Nederlandstalige boeken. Eerst was er alleen maar belangstelling voor Engelse of Franse boeken. Misschien wordt het langzaam toch wat bekender onder Nederlandstalige lezers.

8mene
Mar 3, 2010, 11:15 am

brusselsbook: Ik zal eens een kijkje nemen op je Bookmooch-pagina :) Ik heb heel veel Nederlandse boeken in mijn inventory staan, maar vooral kinderboeken. Ik heb een paar keer Nederlandse boeken naar het buitenland gestuurd, naar mensen die Nederlands wilden leren. Dat is wel leuk :)

9nightvamp
Editado: Mar 27, 2010, 2:14 pm

ik vind de nederlandstalige boeken/moochers daar nogal tegenvallen.
't is toch voornamelijk engelstalig (ook bij nederlandse accounts)

10boekenwijs
Mar 28, 2010, 12:18 pm

Ik heb ook een lijstje op bookmooch staan:
http://bookmooch.com/m/inventory/erna

Zowel Nederlands als Engels. Engelse boeken gaan over het algemeen wat beter.

11AnneTanne
Ago 19, 2010, 6:57 am

Ik heb wat Nederlandstalige boeken op wisselboek.be: http://wisselboeken.be/user/view/1618
Boekenruilen.nl lijkt mij voor Vlamingen niet meteen bruikbaar, omdat je daar je adres in Nederland moet opgeven, of vergis ik me?

Op BookMooch heb ik vooral Engelse boeken staan (http://bookmooch.com/m/inventory/annetanne ), maar wellicht moet ik mijn Nederlandse boeken terug daar invoeren (ik had ze daar weggehaald omdat ik ze niet op twee plaatsen wilde aanbieden), want het 'tegenvallen' van Nederlandse boeken op BM kan leiden tot een visieuze cirkel: ik heb ze daar niet lang laten staan, wegens toch geen belangstelling, maar iemand die wél op zoek is naar iets NL, vindt dat dus niet, en komt dus niet terug en zet zelf ook maar niets Nederlandstalig op zijn lijstje, want dan vallen de Engelse boeken waar mogelijk wel interesse voor is niet meer op en... enz

Dus mocht een BookMoocher belangstelling hebben voor een wisselboek-boek van mijn lijst, laat het weten en ik reserveer het voor je op BM (en ik woon wel in België, maar kan versturen uit Nederland - zie mijn bio).

12mene
Ago 21, 2010, 9:51 am

AnneTanne: Zet je Nederlandse boeken wel op Bookmooch, dat vind ik leuk :) Ik ben momenteel in je inventory aan het kijken.
Ik heb ook heel vaak Nederlandse boeken naar het buitenland gestuurd, US, UK, Israel enzo, bijvoorbeeld omdat mensen Nederlands willen leren of hun kinderen Nederlands willen leren.

13AnneTanne
Ago 21, 2010, 10:34 am

mene: Ik was net aan het overwegen om vanavond mijn wisselboek-boeken maar weer terug te verplaatsen naar BM. Op wisselboek is helemaal geen beweging, dus dat schiet ook niet op.

En ik heb nog een flink lijstje van kinder- en jeugdboeken, die zoonlief geen blik meer waardig keurt...

14wester
Ago 21, 2010, 11:57 am

Ik heb pas flink wat Nederlandstalige literatuur op BookMooch erbij gezet.
http://bookmooch.com/inventory/wester

15brusselsbook
Set 18, 2010, 3:35 pm

Bij mij worden de laatste tijd steeds meer Nederlandstalige boeken opgevraagd vanuit bookmooch. Het doet mij enorm veel plezier. Sowieso ben ik een grote fan van bookmooch, ik heb tot nu toe heel goede ervaringen. Ik heb John (van Bookmooch) gesuggereerd een link met Nederlandstalige ISBN nummers op te nemen, ik weet niet of dat ooit gaat lukken. Dat zou eea natuurlijk wel gemakkelijker maken. Al staan de nieuwste boeken wel regelmatig op Amazon.

16mene
Set 20, 2010, 11:49 am

Sommige Nederlandse boeken staan ook wel op de Duitse of Franse Amazon (ik weet niet meer welke ik via daar een keer had toegevoegd). Ik heb ook wel eens een Nederlands boek via de Amerikaanse Amazon toegevoegd, maar de meesten voeg ik inderdaad handmatig toe.