Nosaltres i els de "Què llegeixes" al Vilaweb

DiscussãoLibraryThing en Català

Entre no LibraryThing para poder publicar.

Nosaltres i els de "Què llegeixes" al Vilaweb

Este tópico está presentemente marcado como "inativo" —a última mensagem tem mais de 90 dias. Reative o tópico publicando uma resposta.

1bugaderes39
Maio 7, 2013, 2:51 am

Avui ha sortit una notícia a Vilaweb que commemora els cinc anys del Què llegeixes. A l'entrevista, però, admeten que una de les seves novetats s'ha basat en el LibraryThing i hi han posat un enllaç. A veure si augmentem els membres de la comunitat catalana!!!

http://www.vilaweb.cat/noticia/4112540/20130507/llegeixes-cinc-anys-lectures-com...

2Delfi_r
Maio 9, 2013, 6:09 am

Jo veig gent intentant la roda rodona. Aquí tot pot anar en català si volem, i amb l'overcat ara es mes fàcil entrar llibres de aquí, no cal que siguin a una biblioteca universitària.

Seria bonic que fóssim mes així seria mes fàcil entrar llibres

3gamoia
Maio 9, 2013, 7:08 pm

A mi em sembla bé que hi hagi competència i que es copiïn les bones idees. Així hi ha més per triar.

Tot i que costa d'atraure nous membres i l'activitat dels Crítics Matiners no ha sortit prou bé, aquí hem fet molt bona feina. Introduir 100.000 llibres amb aportacions individuals té molt de mèrit. I la quantitat de cobertes que compartim, fins i tot, de retorn, amb el catàleg col·lectiu de les universitats catalanes és força notable.

Estic d'acord totalment amb Delfi_r : Seria bonic que fóssim mes així seria mes fàcil entrar llibres. A veure si creixem.